Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Regulament Forum

Bun venit pe forumul Oltcit.ro
Regulamentul trebuie privit ca niste recomandări de bun simț ce trebuiesc respectate.
Valoarea forumurilor tehnice (Motor, Consum, Cutie de viteze, Directie, etc..) e dată de tratarea cu seriozitate a subiectelor.Regulament
 1. Înainte de a deschide un topic nou, verificați dacă nu a mai fost deschis. Dacă există, scrieți în acel topic. Dacă nu există, căutați cel mai potrivit forum pentru mesajele dumneavostră. Puteti găsi informații și topice, folosind motorul de căutare: CăutareCăutare .
Dați un titlu cât mai clar și sugestiv pentru topicul deschis!

 2. Nu este permis atacul la persoana și folosirea unui limbaj necivilizat, obscen, antisemit sau rasist.
Sunt interzise injuriile, afirmațiile vulgare, ironia răutăcioasă, furnizarea de informații cu caracter personal fără acordul persoanei vizate sau orice mesaj care poate afecta in vreun fel un membru al acestui forum.

 3. Nu dați răspunsuri doar pentru a scrie ceva! Dacă nu știți sau nu aveți ce spune, lăsați pe altii să raspundă.
Postați un mesaj doar dacă ceea ce aveți de spus are legătură cu topicul. Încearcați să pastrați firul discuției în special pentru subiectele tehnice. Evitați glumele si ghionturile amicale ce provoacă o mulțime de mesaje offtopic.

 4. Forum-ul nu este chat. Nu folosiți exagerat smile-urile (pictogramele emotive). De asemenea, pentru discuția strict personală între doi utilizatori, folosiți mesageria privată.

 5. Nu scrieți cu sh, tz, k. Nu folosiți limbajul "mirc" (d, p, t, c, daka, knd, k, lol etc.) si nu scrieți posturi monosilabice.

 6. Folosiți punctul și virgula, folosiți cratima! Respectați atât cât e posibil regulile gramaticale. Nu postați mesaje scrise integral cu litere mari, bold sau subliniate. Nu folosiți fonturile mari sau exagerat de colorate.

 7. Nu citați integral mesajului anterior! (Dacă este necesar, citați porțiunea de text la care faceți referire. Citarea integrală a unui post este acceptată dacă mesajul citat nu este vizibil și nu se ințelege altfel contextul). Nu atacați prin citarea în exces, frază cu frază și nu folosiți un ton răutăcios!

 8. Nu scrieți două mesaje unul după altul. Editați-l pe cel vechi și adăugați acolo ce mai aveți de spus.

 9. Imaginea personala (avatarul) nu trebuie să fie de prost gust.  Nu se accepta imagini indecente, agresive, jignitoare sau grotești (monștrii, etc), dar nici automobile dezmembrate, în construcție sau accidentate. Nu folosiți animații gif. Nerespectarea acestor recomandări duce automat la pierderea dreptului de a afișa avatarul.

10. Semnătura sa nu aibă mai mult de 3 rânduri și să nu conțină imagini sau reclame.Măsuri administrative

Mesajele care nu respecta regulamentul vor fi editate sau șterse, iar după caz se poate primi interdicție pe forum.

Vă rog respectați regulamentul!
Sunt permise excepții in funcție de caz, dar nu sunt acceptate încalcările sistematice ale regulamentului.

Nu se acceptă limbajul mirc (prescurtări sau scrierea cu K) si nu se accepta scrierea fară cratimă (mam, tiam, sati, fati, ...). Păstrați linia topicului și evitați atacurile și glumele de prost gust. Dacă e cazul, editați-vă mesajele, altfel acestea vor fi șterse sau decupate în grup. Chiar dacă aveți dreptate într-o dispută, folosiți un limbaj și o atitudine civilizată! Nu sunt permise amenințările de nici un fel! Fiți mai îngaduitori cu noii veniți. Daca vă simțiți lezat, trimite-ți un mesaj privat către administrator.

Măsurile administrative se vor judeca în funcție de respectul acordat interlocutorilor și forumului.

Înregistrarea pe forum cu un nick obscen, jignitor, necorespunzător sau cu date personale false duce la desființarea contului. Nerespectarea vădită sau sistematică a recomandărilor administratorului, utilizarea unei adrese invalide de email duce la blocarea definitivă a contului.
Nu sunt permise clonele, utilizarea lor duce la sancțiuni inclusiv la contul de bază.


Sus
 

Ora este GMT + 2 ore

Mergi direct la:  


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community