Subiectul anterior :: Subiectul următor
am cumparat un repartitor in stare buna-buna de la dan alex., dar am un dubiu: o gaura din cele 3 are filet de 10 in loc de 8 exista conducta de la pompa la repartitor cu surub de 8 intr-un capat si 10 in celalalt capat??? sau a fost facuta vreo modificare (sau e de rm, rt..) Multumesc
iulicuta2000
e de oltcit cu sistem de franare de dacie,doar ca exista o reductie care intra in el si in acea reductie se baga conducta
valentin
pai si eu ce fac in situatia asta? scot surubul vechi de 8 de pe conducta si il pun pe ala de 10? ca reductie n-am vazut
iulicuta2000
pai nu stiu,cauti si reductia aia,sau o faci la strung...e cam greu daca nu imposibil sa schimbi piulita de pe conducta cu sculele uzuale...trebuie teava bercuita sau cum se spune...sa i se faca umflatura aia in care impinge piulita cand o strangi
COSMIN*
este dupa rm repartitorul ala.
am avut si eu la fel,dar din pacate nu mai am reductia aia.
daca ai ocazia sa pui mana pe o pompa de dacie care a fost pusa pe oltcit(pe rm si rt) vezi ca aceea pompa are reductie deaia unde intra conductele.
valentin
am inteles...sun instalatorul si stiu ca are scule de bercuit, mersi mult, dau o bere (la mine)
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum