Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Notificare de raspuns

 
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Administrative
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Mesaj
De ceva vreme, primesc Notificare de rapuns in INBOX. Pana acum era in BULK, prefer sa le primesc in BULK, cum pot schimba??
Multumesc eu nu primesc d loc Te duci la "Profil" si setezi de acolo...
Dumitru Cristian a scris:De ceva vreme, primesc Notificare de rapuns in INBOX. Pana acum era in BULK, prefer sa le primesc in BULK, cum pot schimba??
Multumesc

Ai adaugat cumva adresa webmasterului in adress book? Daca da, e normal sa bage notificarile in Inbox si nu in Bulk. Salut,
Scuze pt raspunsul intarziat . Nu am adresa adminului in address book... oricum problema a fost rezolvata, acum primesc mesajele in Bulk.
Multumesc Cum ai rezolvat? Nu de alta, dar chiar nu stiu ce as face daca as pati la fel. Postezi pe forum si astepti . Asta e to ce am facut! Notificarea de raspuns pe email o primesti deoarece atunci cand ai postat pe forum, ai activat un camp in partea de jos a paginii in care ceri sa primesti astfel de notificari.
Nu e deci o eroare a forumului, ci mai degraba una de utilizare.

Ca sa nu mai primesti instintiintari pe email, cauta topicul si editeaza-ti mesajul, iar in partea de jos a paginii debifeaza optiunea "Notify me when a reply is posted"
Daca nu poti sa-ti editezi mesajul, trimite-mi un MP cu adresa http a mesajului sau cu titlul topicului.

Forumul nu trimite nici un email nesolicitat.
Pentru a nu crea un topic suplimentar, inutil, descriu aici o problema pe care am avut-o azi in utilizarea forumului:

Astazi, la ora 10:01 am primit un e-mail prin care eram anuntat de primirea unui mesaj privat pe acest forum, am folosit linkul din mesaj, dar in Inboxul de pe forum nu aparea nici un mesaj nou. Primisem mesaj privat si la ora 8:54, cu notificare prin e-mail, am mai primit si dupa, la ora 12:14, ambele au aparut in Inboxul de pe forum imediat, insa mesajul de la ora 10:01 nu mi-a aparut in Inbox pana acum.
E posibil ca un mesaj aflat in categoria "mesaje in curs de trimitere" sa fie sters de expeditor dupa ce a fost trimis, dar inainte ca destinatarul sa il deschida? pentru ca asta ar fi singura explicatie pe care am gasit-o eu.
Multumesc. sau...Inbox plin
Nu e asta, Inboxul e 17% plin. sau poate nu ai setata ora corect..fusul orar Ora primirii notificarii prin mail e aceeasi cu cea a mesajului de pe forum, GMT+2 ore. Am primit si alte notificari, in legatura cu mesaje noi in topicuri pe care le urmaresc, si cu mesaje private, si inainte, si dupa ora si data respectiva. Deci, probabil, nu e nici asta. Multumesc, oricum.
Format forum: Optimizat | LentAfișează mesajele:   
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Administrative Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Nu poți crea un topic nou în acest forum
Nu poți răspunde în mesajele din acest forum
Nu poți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu poți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu poți vota în chestionarele din acest forum

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community