Subiectul anterior :: Subiectul următor
am problema..aceasta care sta in felul urmator...plec la drum...e ok...merge..demaraj bun...dar...dupa ce utilizez frana de cateva ori...incepe sa se intareasca pedala...de frana...si merge oarecum infranata...am observat ca tija care ar trebuii sa stea pe mijlocul pistonului ...se deplaseaza ...si trebui sa bag surubelnita..sa o deplasez dupa margine si apoi merge bine...ce as putea sa ii fac tijei sa numai plece din locul acela??cine a mai intalnit problema cum a remediat-o?
tonim
da jos pompa de frana si verifica in ce stare sunt garniturile , pistonasele si supapele din interior.
schimba ce e de schimbat si dupa fa o aerisire completa a instalatiei de franare.
n-ar mai trebui sa ai probleme
MadWolf
Ba la mine a aparut problema asta tocmai dupa ce am schimbat pompa de frana cu una noua, acum vreo 3 ani. Cu tot cu aerisit corespunzator, iar ce era in interiorul pompei nu se punea problema ca nu era nou. Pare-se ca buza locasului aluia unde intra tija era cu nitel mai scurta in cazul meu. Bogdan a avut un moment de inspiratie si a rezolvat cu o bucata de banda adeziva din aia super-rezistenta care tine tija la locul ei. Carpeala, da' de atunci nu mi-a mai facut probleme.
b28kft
brokerolt
Daca-mi faci o vizita cu masina, in cateva minute te rezolv.
Marinescu Adrian
b28kft ai private message de la mine
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum