Subiectul anterior :: Subiectul următor
Am vazut ca in Franta masina asta a fost si este foarte cautata pentru raliuri... Piese am vazut ca se gasesc multe, originale Renault, noi si sunt cereri.
Daca e cineva interesat sa caut pe google sau yahoo piese pt Renault 12, gasiti, sunt Renault...
Am vazut si piese pt Renalt 12 GORDINI, versiunea raliu, cu motor de 1.6 ... ce stiti de aceste versiuni, de motoare, sisteme de franare dublu circuit, jante de raliu + muulte altele??? cu Daciile chiar nu le am .
cristi_s
Renaul 12 Gordini e si de 1300 daca nu ma insel. Are arbore cu came in cap si cu totul alta chiulasa decat Dacia. Are un vecin de-al meu un Renault 12 si nu prea are nimic in comun cu Dacia la capitolul finisari, mers, sunet, etc. Si are vreo 300.000km cu setul original.
Dumitru Cristian
Aha, deci sunt diferente intre Dacia 1300 si Renaul 12, credeam ca sunt diferente decat de calitate...
deceneu32
Diferentele sunt mult mai mari la capitolul motorizare.
Poți crea un topic nou în acest forumPoți răspunde la mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum