Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Aprindere Dacia

 
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Motor, Consum, Circuitul de benzina
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Mesaj
Stiu multe despre Dacia, istoria, functionare,..... Dar m-a intrebat cineva daca exista aprindere electronica (la fel ca cea pentru Oltcit) si nu am stiut ce sa-i spun , exista aprindere electronica pentru Dacie (eu nu am avut, nu am si nu o sa am Dacie )? Stiu ca sunt cam tolomac dar nu stiu acest lucru . Daca te referi la aprinderea de TRS la Dacia nu ai asa ceva.Daca e vorba de cutiuta rosie atunci exista la www.adelaida.ro. Exista si pt dacie, da nu a fost facuta pt dacie, ci pt renault, sau se poate sa se fi facut niste delcouri fara platina paremise.
DanH a scris:Daca te referi la aprinderea de TRS la Dacia nu ai asa ceva.Daca e vorba de cutiuta rosie atunci exista la www.adelaida.ro.

...cutiuta aceea rosie se numeste aprindere tranzistoriala. Eu am montat-o acum 6 luni si singura diferenta este aceea ca nu mai am probleme cu platina. Si pe mine m-ar interesa o aprindere electronica de tip TRS, dar nu am auzit sa existe asa ceva pentru Dacia.
Dreamer a scris:Si pe mine m-ar interesa o aprindere electronica de tip TRS, dar nu am auzit sa existe asa ceva pentru Dacia.

...nu stiu daca este de TRS, dar o asemenea aprindere exista, din cate stiu eu este in jur de 80-100 lei si este foarte buna... Eventual cauta o aprindere de Renault 18, nu sunt sigur dar parca se impaca cu motorul de Dacie. Eu am deja pentru Oltcit, dar mi-a zis cineva sa-i gasesc de Dacie 1310 si nu am stiu nici macar daca exista . Cele de Oltcit se gasesc foarte