Subiectul anterior :: Subiectul următor
pana sa planga o sa-l zdruncine prin vertebrele de la partea inferioara de numa numa
Iulius_je
examen.. examen... examen....... examen..
Cristip1970
munci , munci , munci ...
djssenduol
free free free
Yulian
Salut, are cineva un pistol pentru pop nituri? Vreau sa dau pragurile jos si sa-i bag nituri in gaurile facute. Adica gaurile de pe masina.
Cristip1970
Yulian a scris: Salut, are cineva un pistol pentru pop nituri? Vreau sa dau pragurile jos si sa-i bag nituri in gaurile facute. Adica gaurile de pe masina.
da . iti dau eu .
Iulius_je
am luat 9 la literatura engleza frate.. examen oral. n-a vrut sa-mi puna 10... cica is obraznic ca nu vin la seminare.... dar eu am fost la servici.. bine ca..majoritatea au picat..dar na...
djssenduol
congrats
fara "intepaturi"...mi-am adus aminte o faza reala de cand eram la liceu ..prin cls a 9a parca...treaba sta cam asa:la ora de romana prof. o ridica pe o tipa sa ii spuna tema de acasa...tipa respectiva nu isi facuse tema,dar ii spune profesoarei"d-na prof.,dar pot sa fac oral" nu mai zic ca era si blonda pe deasupra...
Iulius_je
bine ca n-a zis " o skol" la toata clasa
Cristip1970
incet , incet treaba se face cu cap .
Inca mai am de treaba la masina . De fapt altceva n-am de facut acum .
Ce chinuiala mi-a dat la scoaterea planetarei dreapta de numa numa sa ajung sa tai la flex tot
Iulius_je
sa ai spor
Cristip1970
cred ca raman singurul care mai trebaluieste pa la oltence
e bun . de-a moca nu mi-a pofti de a hamalii la altii care se mai baga in seama cand ma vede la masina .
Iulius_je
S-a incalzit afara si sunt si in vacanta. Daca ai nevoie de ajutor, da un telefon Cristi
Yulian
Ninge cu bulbuci, nu s-a incalzit deloc, azi am facut 1h si 15 min pana la munca.
djssenduol
ieri chiar a fost cald...daca o tinea asa in continuare era bine
Iulius_je
zapada
jeg de oras
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/crater-in-faleza-in-urma-polii-si-a-zapezii-domeniul-public-s-a-surpat.html
de doua ori
Cristip1970
Muncesc zi de zi de dimineata pana seara . Parca imi aminteste de treaba aia cu furnica dara era vara
Azi o scurta gaseala cu Gabi de am achitat restul datoriei arvunite pt masina .
Mai este de treaba la mine dar chiar m-am saturat de frig cu sau fara zapada .
Tresa iau alt burduf si la planetara care o pun de pe fosta masina a lui Gabi . Cand ajung sa iau caci este inchis pana ajung eu la magazin .
djssenduol
cristi,cand e sa ai timp liber (pe vineri - sambata) poate vin si eu si te ajut la vreo ceva..si mai stii? poate ne gasim mai multi...de dragul vremurilor ..voluntari?
Cristip1970
Iulius_je
joi si vineri sunt la iasi. sambata vin si eu la mestereala daca e
Cristip1970
Sambata oricum mesteresc la masina . Sa fierb neste venisor de ala agitativ ?
djssenduol
deci asa ramane ..ne gasim sambata
Cristip1970
sa-mi iau burduful ala la planetara neaparat . sambata este program auto administrativ tipizat aca "sugativa alcoolica"
Iulius_je
ok. ramane pe sambata atunci
Cristip1970
bun tare caci azi am luat ultimul burduf de planetara de la magazin si l-am si montat . Basca am reusit sa pun si un colier de ala original tip platbanda .
Iulius_je
pe la cat ne gasim maine?
Aduceti tigari si cafea si..... vin fiert
djssenduol
sper ca nu dimineata...spre ex acum e ora 13:00 si de abia imi beau cafeaua de dimineata
Cristip1970
La ora 11.00 deja e fiert vinul . Azi am pus si planetara pe dreapta ajutat de fii-mea ca se intunecase .
La 14.30 am treaba deja . Ne auzim la telefon oricum .
Iulius_je
Bun vinul.... cafeaua adica
djssenduol
si cafeaua...da si vremea a fost buna de lucrat p-afara
Cristip1970
manca-v-ar puricii
Cam scurt am stat la palavre dar dacaera sa va fierb ceva rosu cred ca lupii erau mizilic
La cate lupoaice se perinda prin parcarea laterala ...
Iulius_je
da... lupoaicele...
djssenduol
cu nasu' mare
Cristip1970
Lasa ca nu sunt ele chiar asa bengoase daca ar avea costumatie de sapa
djssenduol
da...da' le putem "tuna"
Iulius_je
mai scoatem ceva.... bagam ceva................. la haine ma refer
Cristip1970
;a alea numa de scos
Cristip1970
s-ar putea sa ajung pe la Braila sa fac ITP caci ma ajunge mai ieftin .
djssenduol
succes...dar vezi cum sta treaba cu "atentia" pe acolo
Cristip1970
150 lei cu tot . dar riscant drumul pana intru in BR ...
Iulius_je
Cam multa politie sa te risti. Din atatea statii ITP in Galati, nu gasesti nimic convenabil?
Cristip1970
sa vad zilele astea .
Iulius_je
in curand vreme buna cred ca a fost ultima rabufnire de iarna pe anul asta, abia astept zilele cu soare
djssenduol
nu esti singurul
Iulius_je
pana una alta........ MORE POWER!! (W)...
tonim
m-am cam saturat sa vin acasa si sa intru ca-n ghetarie.
pana fac focul si se incalzeste se face de culcare
Iulius_je
deja nu mai e casa, e ....... iglu
tonim
10 grade batute pe muchie
faci mucii haturi , nu alta
djssenduol
chiar acum astept sa-mi vina noul amp sa vad ce e de capul lui ... problema e ca pentru el o sa am nevoie de boxe care au macar cate 2 difuzoare de 15" sper sa nu-mi prajeasca instalatia electrica.."suge" de la retea "doar" 3KW ...si pana una alta dau tare si ma incalzesc la el
later edit - a ajuns safe and SOUND...primele impresii wow ..tre sa dam un party serios..haideti baietii din gl ...propuneri?
Iulius_je
party pretenaaaaaaaaaaaaash
felicitari pentru achizitie
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum