Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)

Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Galati
Pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30  Următoare

Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Cluburi Oltcit
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
pana sa planga o sa-l zdruncine prin vertebrele de la partea inferioara de numa numa examen.. examen... examen....... examen.. munci , munci , munci ... free free free Salut, are cineva un pistol pentru pop nituri? Vreau sa dau pragurile jos si sa-i bag nituri in gaurile facute. Adica gaurile de pe masina.
Yulian a scris:Salut, are cineva un pistol pentru pop nituri? Vreau sa dau pragurile jos si sa-i bag nituri in gaurile facute. Adica gaurile de pe masina.

da . iti dau eu . am luat 9 la literatura engleza frate.. examen oral. n-a vrut sa-mi puna 10... cica is obraznic ca nu vin la seminare.... dar eu am fost la servici.. bine ca..majoritatea au picat..dar na... congrats
fara "intepaturi"...mi-am adus aminte o faza reala de cand eram la liceu ..prin cls a 9a parca...treaba sta cam asa:la ora de romana prof. o ridica pe o tipa sa ii spuna tema de acasa...tipa respectiva nu isi facuse tema,dar ii spune profesoarei"d-na prof.,dar pot sa fac oral" nu mai zic ca era si blonda pe deasupra... bine ca n-a zis " o skol" la toata clasa incet , incet treaba se face cu cap .
Inca mai am de treaba la masina . De fapt altceva n-am de facut acum .
Ce chinuiala mi-a dat la scoaterea planetarei dreapta de numa numa sa ajung sa tai la flex tot sa ai spor cred ca raman singurul care mai trebaluieste pa la oltence
e bun . de-a moca nu mi-a pofti de a hamalii la altii care se mai baga in seama cand ma vede la masina . S-a incalzit afara si sunt si in vacanta. Daca ai nevoie de ajutor, da un telefon Cristi Ninge cu bulbuci, nu s-a incalzit deloc, azi am facut 1h si 15 min pana la munca. ieri chiar a fost cald...daca o tinea asa in continuare era bine zapada

jeg de oras
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/crater-in-faleza-in-urma-polii-si-a-zapezii-domeniul-public-s-a-surpat.html
de doua ori Muncesc zi de zi de dimineata pana seara . Parca imi aminteste de treaba aia cu furnica dara era vara
Azi o scurta gaseala cu Gabi de am achitat restul datoriei arvunite pt masina .
Mai este de treaba la mine dar chiar m-am saturat de frig cu sau fara zapada .
Tresa iau alt burduf si la planetara care o pun de pe fosta masina a lui Gabi . Cand ajung sa iau caci este inchis pana ajung eu la magazin . cristi,cand e sa ai timp liber (pe vineri - sambata) poate vin si eu si te ajut la vreo ceva..si mai stii? poate ne gasim mai multi...de dragul vremurilor ..voluntari? joi si vineri sunt la iasi. sambata vin si eu la mestereala daca e Sambata oricum mesteresc la masina . Sa fierb neste venisor de ala agitativ ? deci asa ramane ..ne gasim sambata sa-mi iau burduful ala la planetara neaparat . sambata este program auto administrativ tipizat aca "sugativa alcoolica" ok. ramane pe sambata atunci bun tare caci azi am luat ultimul burduf de planetara de la magazin si l-am si montat . Basca am reusit sa pun si un colier de ala original tip platbanda . pe la cat ne gasim maine?
Aduceti tigari si cafea si..... vin fiert sper ca nu dimineata...spre ex acum e ora 13:00 si de abia imi beau cafeaua de dimineata La ora 11.00 deja e fiert vinul . Azi am pus si planetara pe dreapta ajutat de fii-mea ca se intunecase .
La 14.30 am treaba deja . Ne auzim la telefon oricum . Bun vinul.... cafeaua adica si cafeaua...da si vremea a fost buna de lucrat p-afara manca-v-ar puricii
Cam scurt am stat la palavre dar dacaera sa va fierb ceva rosu cred ca lupii erau mizilic
La cate lupoaice se perinda prin parcarea laterala ... da... lupoaicele... cu nasu' mare Lasa ca nu sunt ele chiar asa bengoase daca ar avea costumatie de sapa da...da' le putem "tuna" mai scoatem ceva.... bagam ceva................. la haine ma refer ;a alea numa de scos s-ar putea sa ajung pe la Braila sa fac ITP caci ma ajunge mai ieftin . succes...dar vezi cum sta treaba cu "atentia" pe acolo 150 lei cu tot . dar riscant drumul pana intru in BR ... Cam multa politie sa te risti. Din atatea statii ITP in Galati, nu gasesti nimic convenabil? sa vad zilele astea . in curand vreme buna cred ca a fost ultima rabufnire de iarna pe anul asta, abia astept zilele cu soare nu esti singurul pana una alta........ MORE POWER!! (W)... m-am cam saturat sa vin acasa si sa intru ca-n ghetarie.
pana fac focul si se incalzeste se face de culcare deja nu mai e casa, e ....... iglu 10 grade batute pe muchie
faci mucii haturi , nu alta
Iulius_je a scris:pana una alta........ MORE POWER!! (W)...

chiar acum astept sa-mi vina noul amp sa vad ce e de capul lui ... problema e ca pentru el o sa am nevoie de boxe care au macar cate 2 difuzoare de 15" sper sa nu-mi prajeasca instalatia electrica.."suge" de la retea "doar" 3KW ...si pana una alta dau tare si ma incalzesc la el
later edit - a ajuns safe and SOUND...primele impresii wow ..tre sa dam un party serios..haideti baietii din gl ...propuneri? party pretenaaaaaaaaaaaaash
felicitari pentru achizitie
Format forum: Optimizat | LentAfișează mesajele:   
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Cluburi Oltcit Ora este GMT + 2 ore
Pagina Anterioară  1, 2, 3 ... 26, 27, 28, 29, 30  Următoare
Pagina 27 din 30
Nu poți crea un topic nou în acest forum
Nu poți răspunde în mesajele din acest forum
Nu poți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu poți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu poți vota în chestionarele din acest forum