Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Suduri in mediu de argon

 
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Caroserie
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Mesaj
Suduri in mediu de argon: Aluminiu,Inox,Fonta,Cupru.
Tel. 777 00 47 Cristi sau Catalin
0740 592 777 Cristi
0740 599 564 Catalin
Prelucrari mecanice prin aschiere: strunjire,frezare.
skywalker a scris:Suduri in mediu de argon: Aluminiu,Inox,Fonta,Cupru.
Tel. 777 00 47 Cristi sau Catalin
0740 592 777 Cristi
0740 599 564 Catalin
Prelucrari mecanice: strunjire,frezare.


La Paris?Moscova?Tokio?
Poate la atelier? e din bucuresti se vede dupa primul nr de tel, dar tot trebuia sa specifice Bucuresti .

Dar nu cred ca va dureau degetele sa suna-ti daca avea-ti ceva de suudat E hai nu fi carcotas - nici pe tine nu te dureau degetele sa mai scri acolo un cuvant doua

Macar adresa exacta sa shtie omul unde sa te gaseasca. Nici pe tine tovarășe "mergător prin ceruri" nu te dureau degetele să nu mai spurci așa de tare săraca asta limbă română. Dacă ai cunoștințe de sudură cât cele de gramatică... io unu prefer să-mi curgă tablele. Măcar știu că le culeg una câte una de pe drum... dar măcar le mai am...

Numai bine.
skywalker a scris:Bucuresti .

Dar nu cred ca va durea-u degetele sa suna-ti daca avea-ti ceva de suudat


Nu ma durea-u degetele, ma durea-u facturile. Noroc ca n-am nimic de suudat, ca ramaneam cu buza (si cu factura) umflata (degeaba) imediat ce sunam.

Merci oricum. Salut domnilor profesori de gramatica limbii romane si multumesc pentru corectare dar asta este sttiu sa sudez si nu stiu gramatica,dar las gramatica in seama voastra sunt sigur ca este pe maini bune.

Daca o sa veniti cu ceva la sudat fiti siguri ca in timp ce sudez o sa ma opresc si o sa va intreb daca sa pun cratima,virgula sau punct.Nu de alta dar ca sa va asa sudura bine.

Pt cei care chiar au de gand sa vina cu ceva la sudat le promit solemn ca nu le voi umfla facturile, si ca valoarea din factura va fi cea corecta si va reprezenta contravaloarea servicului prestat.

Adresa: Prelungirea Ghencea /// Str. VOINTEI // Nr. 15//Sct.5//Bucuresti.


Pt cei carora le pasa mai mult de gramatica si de chat si nu de probleme tehnice care pot fi rezolvate de catre mine le sugerez sa se duca pe mirc , unde au o multime de indivizi care macelaresc limba romana .Daca am suparat pe cineva, imi cer scuze.
skywalker a scris:Pt cei carora le pasa mai mult de gramatica si de chat si nu de probleme tehnice care pot fi rezolvate de catre mine le sugerez sa se duca pe mirc , unde au o multime de indivizi care macelaresc limba romana .

Sky, tocmai asta nu vrem noi: sa ajunga acest forum ca un chat sau Mirc.
Nu pune nimeni la indoiala priceperea ta in "sudura in mediu de argon" dar, asa cum tzii tu la meseria ta, tinem si noi la o scriere cit mai corecta. Cine va citi informatii de pe acest forum, sa nu spuna ca sintem niste analfabeti sau ca, vorba ta, macelarim Limba Romana. Hai sa nu fim ipocriti..omul sudeaza in argon...carterul de oltcit e din aluminiu aliat cu dreac mai stie ce... Daca credeti ca vam facut vreun rau prin faptul ca suunt bita la gramatica, va rog sa ma scuzati si puteti steerge topicul.


Se pare ca pe voi nu va intereseaza sa gasiti rezolvari la problemele tehnice.
skywalker a scris:...puteti steerge topicul. Se pare ca pe voi nu va intereseaza sa gasiti rezolvari la problemele tehnice.
Se pare ca m-ai inteles gresit. Nu va sterge nimeni topicul, nu ai facut rau nimanui si sa stii ca se va apela la serviciile tale. Atita doar ca ti s-a atras putin atentia asupra gramaticii folosite - nu o lua in nume de rau. Din orice si de la oricine, omul care VREA, are de invatat cite ceva. Corect. Iar clienții nu-i vei câștiga prin forumuri, ci prin renumele obținut (un client satisfăcut are și prieteni). Dacă ești bun ți se duce vestea. Dacă faci treabă bună cu sudura înseamnă că-ți cunoști meseria și de clienți n-o să te plângi.

Ai înțeles ceva ?

Numai bine.
Format forum: Optimizat | LentAfișează mesajele:   
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Caroserie Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Nu poți crea un topic nou în acest forum
Nu poți răspunde în mesajele din acest forum
Nu poți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu poți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu poți vota în chestionarele din acest forum

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community