Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Radiere autovehicul

 
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Mesaj
Vreau sa radiez TTH-ul.Am doar caroseria si puntea spate,restul au ajuns la fier vechi.
Unii zic ca pentru a o radia definitiv trebuie sa o duc la un centru de colectare fierului vechi si sa imi elibereze acel certificat de distrugere.
Eu vreau sa duc caroseria la fier vechi si sa iau banii pe ea(cam 400 lei).
Daca o duc si cer acel certificat primesc doar 18 lei pe ea si vor sa fie intreaga.
Ma lamureste si pe mine cineva care a facut deja acest lucru cum trebuie sa procedez pentru a nu mai aparea la finante cu masina?
Multumesc Mi-a zis un nene o data de aici de pe forum...
Te duci la politie si dai declaratie pe proprie raspundere cum ca vrei s-o radiezi si s-o tii bibelou in casa (adica sa nu ocupe domeniu public)...mai departe vezi ce zice nenea gaboru si ce acte iti da sa completezi si unde te mai pune sa te duci
bibi a scris:Vreau sa radiez TTH-ul.Am doar caroseria si puntea spate,restul au ajuns la fier vechi.
Unii zic ca pentru a o radia definitiv trebuie sa o duc la un centru de colectare fierului vechi si sa imi elibereze acel certificat de distrugere.
Eu vreau sa duc caroseria la fier vechi si sa iau banii pe ea(cam 400 lei).
Daca o duc si cer acel certificat primesc doar 18 lei pe ea si vor sa fie intreaga.
Ma lamureste si pe mine cineva care a facut deja acest lucru cum trebuie sa procedez pentru a nu mai aparea la finante cu masina?
Multumesc


asta mi se pare o tampenie ... cum dracu 18 lei si sa fie intreaga ... in conditiile in care e intreaga o dau pentru a lua cuponul de rabla ..si ala la negru e minim 1500 de lei ... asa daca predau decat caroseria ...ei ar trebui sa elibereze cerificatul ala ca s-a preadat caroseria cu seria in vederea distrugerii si sa imi dea banul pe fier ... nu 400 de lei cat zici tu ci cate kg are caroseria X cat e kg de fier la care se scade taxa verde si caroseria goala nu are nici batuta 400 de kg si kg de fier e cam sub 10 lei mai ales ca il considera tabla ... asa mi-au zis mie aia de la centru de colectare + ca daca nu am posibilitatea sa o duc intreaga pot sa o duc si pe bucati Mă băiatule da' tu prin Bacău, REMAT nu ai?

nu toți țganii!

Sau, ai curte? scrie MARE la DRPCIV că poți să le aduci o ADEVERINȚĂ de la primărie că ai pus-o în curtea cuiva, și.... restul e cancan! Te duci cu caroseria la Remat,o predai si ti se elibereaza o adeverinta de distrugere.Cu aia si cu actele masinii si cu actul de radiere(care ti-l fac cei care intocmesc acte de vinzare cumparare masini) la serviciul de inmatriculari-radieri,asta dupa ce treci pe la Primarie si ti se pune stampila si semnatura ca ai platit impozitul la zi pe respectiva masina,ti se va radia din circulatie.Sa ai la tine si placutele de inmatriculare.Radierea din circulatie nu e obligatorie,cea de la Primarie ca sa nu mai platesti impozit te intereseaza.
bibi a scris:........Daca o duc si cer acel certificat primesc doar 18 lei pe ea si vor sa fie intreaga.......

Rematiști idioți. Numai pentru rabla există condiția ca mașina șă fie completă.
Prețul, însă, e stabilit de piață și costul operațiunilor de tratare a vehiculului.
Costurile foarte mari pentru autorizarea societății, depoluarea și dezmembrarea VSU(vehicule scoase din uz) precum și stresul cu agenția de mediu care cere un milion de evidențe și raportări, impun un preț de achiziție mic.
Până anul trecut și noi dădeam 0,02 lei/kg de VSU(cam tot 18 lei/mașină). Începând cu anul trecut au băgat ăștia un articol în ghidul de finanțare al programului rabla care spune că trebuie să depăgubim deținătorul cu valoarea de piață a deșeurilor rezultate. Ce vorbești Franț?!? Păi și noi ce, facem muncă patriotică pentru guvern?
Așa că am mărit un pic prețul de achiziție(0,20lei/kg, cam 180lei/mașină) dar pe actul de achiziție am pus o chestie cum că deținătorul este de acord cu prețul oferit.
Cam asta e rațiunea prețului mic pentru eliberarea certificatului de distrugere.
Format forum: Optimizat | LentAfișează mesajele:   
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Diverse Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Nu poți crea un topic nou în acest forum
Nu poți răspunde în mesajele din acest forum
Nu poți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu poți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu poți vota în chestionarele din acest forum

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community