Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

starea drumului constanta-petrosani

 
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Cafenea
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Mesaj
Nu zic ca pe drumul acesta de 600 km, am reusit uneori sa il parcurg si in 7 ore.
Incepand de la fetesti, coada lunga de 2 - 3 km, la taxare, ambuteiaj de o jumatate de ora.
Intrare pe soseaua de centura a bucurestiului. Centura de nord blocata total. Centura de sud blocata la fiecare din cele 4 drumuri ce o intersecreaza, drumuri ce duc prin bucuresti si sunt drumuri principale fata de soseaua de centura. Cozi de km la fiecare astfel de intersectie. Ambuteiaje de o ora jumatate. Restul drumului de centura, o treime bun, o treime cu asfaltul cu santuri de la camioane sau pur si simplu decopertat de tot si refacuta fundatia cu pietris.
Urcat pe bucuresti-pitesti, uimire, autostrada mai are un pic si are santuri simtibile la fel cum e pe centura bucurestiului, deci s-a topit asfaltul sub rotile camioanelor chiar si pe autostrada.
Iesire din tg jiu spre sadu: drumul varza 99% plin de damburi, gauri, podete im reparatie, etc.
Defileul jiului, ghiveci. Cel putin 10 semafoare la care stai si cate 5 minute, semafoare puse unde se schumba podetele. Intrare in judetul hd. Depasire mai multe masini, intrare intr-un crater, ca groapa nu se poate numi, am crezut ca acolo mi s-a rupt roata si masina, iar jantele sunt de aliaj, sigur s-a ovalizat, si nu e singura care s-a ovalizat de la un astfel de crater. M-am potolit din depasit si am ramas in spatele masinilor.
600 km, timp parcurs, aproape 9 ore, tinand cont ca autostrazile insumate au aproximativ 350 de km, iar pe autostrazi am mers doar cu 110 km/h. De cand au facut centura de nord pe 4 benzi (2 pe sens) iar bucata care este si in regim de autostrada, eu unul n-am stat in ambuteiaj, nu stiu ce e ala! Pana la a1 nu ai prea multe intersectii care sa te tina in ambuteiaje...poate ai avut si tu putina ''bafta'' si ai dat de vreun accident ceva
Format forum: Optimizat | LentAfișează mesajele:   
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Cafenea Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Nu poți crea un topic nou în acest forum
Nu poți răspunde în mesajele din acest forum
Nu poți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu poți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu poți vota în chestionarele din acest forum

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community