Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Interzicerea accesului la anumite topice

 
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Administrative
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Mesaj
Incepand de azi, proprietarii de topice pot sa-mi solicite (pe privat) ca utilizatorii care ii deranjeaza (sistematic) sa nu mai aiba dreptul de a scrie in topicele lor. Persoanele restrictionate vor avea posibilitatea sa lectureze topicul, dar nu vor mai putea sa scrie in respectivul topic.

Proprietarii de topice, sunt acei utilizatori care au deschis un topic, si mesajele lor apar colorate diferit fata de celelalte mesaje din topic. De exemplu, in forumul (categoria) Masina Mea, toti care deschid un topic si au suficiente mesaje, sunt proprietari de topic.

Toate solicitarile din forumul Masina Mea, vor fi acceptate din oficiu.
e cu dus-intors ideea asta...ca daca nu va avea voie sa posteze intr-un topic un raspuns,cel in cauza va deschide un alt topic,pe aceiasi tema ,ca si raspuns.parerea mea. cine face asta sa primeasca ban direct,daca i s-a interzis dreptul de a scrie intr-un topic e clar ca acel user e o poama,iar daca nu se conformeaza cu inghititul in sec,sa se duca la naiba in praznic decat sa faca gargara pe aici,e simplu mai bine asa decat sa ne pricopsim cu un nou grigoras Este o idee buna, iar cine nu respecta regula, primeste ban 3 zile, asta la prima avertizare.

off-topic - Forumul asta are nevoie de o curatenie generala, deoarece inca sunt topice, facute aiurea, sau care se repeta. EXCELENTA IDEEA!!!!! ideea este buna, pt ca astfel poti evita anumite discutii, sau interventii ale unor membrii, stim noi cine, care posteaza numai sa se afle in traba din pacate..apa trece,pietrele ramin.deocamdata. Multumesc adminului
Format forum: Optimizat | LentAfișează mesajele:   
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Administrative Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Nu poți crea un topic nou în acest forum
Nu poți răspunde în mesajele din acest forum
Nu poți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu poți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu poți vota în chestionarele din acest forum

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community