Subiectul anterior :: Subiectul următor
edy99 a scris: ti-am vazut masina pe democratiei. acolo stai? daca pleci acum cu masina ramai in drum
. cred ca are 20 de cm apa pe strada
Da,pe acolo.20Cm era apa si in ea.....nu doar pe strada,e varza interioru.... ....i-am scos mochetele si i-am scos dopurile alea din podea sa se scurga.....dar era apa pana la praguri in ea.
edy99
da, pai mergeam cu masina si sarea apa ca la salupe, de 2 metrii in aer, faceam valuri
JustAlex
Eh.....macar sunt toate functionale.....doar tapiteria e varza.Trebuia sa fac o poza la piscina din interior
edy99
eu stau in apropiere de tine, si acum am fost la real, si am trecut pe democratiei. poate ne vedem vre-o data, ne comparam masinile, mai vorbim una, alta
JustAlex
edy99 a scris: eu stau in apropiere de tine, si acum am fost la real, si am trecut pe democratiei. poate ne vedem vre-o data, ne comparam masinile, mai vorbim una, alta
Da,ar fi frumos.
JustAlex
Ultima aditie (leduri pt iluminare nr)
[IMG=http://img340.imageshack.us/img340/2328/imgp2022.jpg][/IMG]
Razvanolt
explica-mi si mie cum ai pus ledurile acolo,si ce leduri
multumesc
JustAlex
Zexstar albe cu un cip,de prins...le-am prins in poxipol,am acoperit tot ledu sa stea fixat f bine,2 gauri date in extremitatile gemuletului (pt ca e curbat putin si sa dea efect imprastiat)....si cam atat,destul de simplu.
Razvanolt
thx for the help!
edy99
ti-ai scos apa din masina? ma gandeam ca daca ai acum timp, veneam un pic pana acolo, daca vrei
JustAlex
edy99 a scris: ti-ai scos apa din masina? ma gandeam ca daca ai acum timp, veneam un pic pana acolo, daca vrei
Am scoso de mult,am grunduito pe interior,spalat mochete,etc.
Acum ma bat cu carburatoru,ca nu vrea sa stea la relanti DELOC,cum iau picioru de pe acceleratie....moare.(i-am pus momentan carb de oltcit "Carfil") si mai da si rateuri.Mor de nervi !
edy99
esti acasa? ca poate ii dam de cap impreuna
Razvanolt
s-ar putea sa fie din sonda de relanti,am avut si eu o asemenea problema si am schimbat o si a mers perfect dupa.
JustAlex
am rezolvato cu relantiul.....dar acum nu vrea sa mai mearga in sarcina,da rateuri in admisia de aer....si abea daca pleaca de pe loc.
mariankzd
scoate delcoul si curata-l,bujiile,fisele, si da-le cu ulei( de preferat WD40 la spray)...mai ales daca a stat inundata, delcoul este cam jos in compartimentul motor
si vezi sa fie nivelul la ulei corect, daca a intrat apa in baie este peste nivel in joja..
JustAlex
le-am verificat,totu e ok,aprinderea merge f bine,apa la motor n-a intrat,doar ca atunci cand a plouat...a fost un geam lasat deschis putin....si drenoarele erau infundate cu frunze ))
edy99
ai mp
JustAlex
I-am demontat cutia azi.....ca huruia ca dracu,ce-a curs din ea.....m-a speriat.Nu mai avea ulei in ea.....avea noroi+ un joc imens la ax
iulicuta2000
daca ai miscat de axul pe care sta discul de ambreiaj,e normal sa aiba joc,nu e normal sa curga ulei pe langa el...
joc mare nu trebuie sa aibe cele doua trenuri(mobil si fix) cu pinioane
JustAlex
Ulei nu mai avea,avea doar o .....mazga...care aproape nici nu curgea,iar jocul din ax era mult mai mare decat normal,nu stiu exact ce nu e in ordine cu ea....ca abea am desfacuto,maine o bibilesc,curat,etc....poate o sa-i fac si ceva poze
JustAlex
Cutia.....restaurata
edy99
ce avea?
JustAlex
edy99 a scris: ce avea?
Joc in toate incheieturile,nu calcau pinioanele cum trebuia,noroi in ea.
edy99
si ai avut altele?
JustAlex
edy99 a scris: si ai avut altele?
Da.Am canibalizat cutia aia de rezerva
edy99
e bine ca ai avut de unde
gyorgyoda
Bre, dar parghia de comanda pe unde ai ratacit-o?
edy99
eu nu vad poza cu, cutia, la fel cum nu vad posterul facut de iulicuta pentru intalnire, nu stiu de ce.
Hopa! Internet Explorer nu s-a putut conecta la img189.imageshack.us
Sugestii:
Accesați imageshack.us
Încercați să încărcați din nou: img189.imageshack.us/i/imgp2023v.jpg/
Căutați pe Google:
daca te referi la cautator, i-am zis sa il dea jos, ca nu reusea sa scoata cutia afara, decat daca scotea caseta de directie.
o sa puna parghia probabil dupa ce pune cutia la loc, in locasul ei
JustAlex
I-am montat cutia la loc.....acum ma ocup de motor.....sper sa-i gasesc buba.
JustAlex
Niste poze asa....de reactualizare
(motor 1.3 cu carb de Nova GT 1.6)
Sper sa va placa
jimmy92
arata bine, dar pune poza cu rezolutie mai mare , ca este thumbnail
JustAlex
Am o oarecare problema.....daca ma puteti ajuta.
Inafara de carb infundat....de la ce ar mai putea sa dea in nas ?
(Carb Nova GT 1.6)
cristi_s
Avans, membrana de la pompa de spritz gaurita sau imbatranita, furtunul de la capsula de dezinecare fisurat sau sarit de la loc (fasaie ca un sarpe in timpul mersului, cu capota deschisa se aude clar), cel de-al doilea stut din spate e desfundat (in mod normal el trebuie sa fie infundat, de asemenea fasaie)
jimmy92
nivel in CNC prea mic, amestec sarac...
iulicuta2000
neneeeee ai prea multe culori la interior de zici ca e caruta dinaia pictata...
apropo,daca ai "playerul" ala 2din...ce-ti mai trebuie chestia aia cu care ai ocupat aeratorul din mijlocul bordului?
JustAlex
Playeru e format din toate 3, Panoul cu butoane,afisaju din bord si magazia
P.S. Am rezolvat si cu datu in nas,era de la bujii
Carbul este reglat pe stand,merge impecabil
JustAlex
Azi i-am schimbat amortizoarele pe spate si i-am coborat garda la sol.Maine urmeaza pe fata.
JustAlex
Un mic filmulet cu sistemu audio.....a nu se lua in considerare cablurile si sunetu de proasta calitate.....am filmat cu un aparat foto.
Urcat pe 220.ro.....ca asta mi-a venit in minte pe moment )
http://www.220.ro/auto/Audio-Oltcit/FmLNsAAY2C/?play_from=ql
Sper sa va placa
Giully4u
Arata frumos si suna la fel.... Felicitari!
iulicuta2000
da bre da' chestia aia care inlocuieste aeratoarele centrale nu prea are ce cauta acolo
JustAlex
Fara ea nu merge sistemu,oricum...noaptea se vede frumos
JustAlex
Am o mica problema....la care nu-i dau de cap.....poate ma ajutati.
Bujia de la pistonu 3 mereu se afuma si se depune un strat gros,gros de zgura,am inversat bujiile,dar aceasi problema.Celelalte 3 bujii sunt albe-caramizii curate.Am verificat fisa,da scanteie,nu are pierderi.
Ceva solutii ?
Acc3l3ratoR
fisa sau capacul de la delcou ...
b28kft
Naspa. Miroase a supape... Schimba capacul delco si fisa, daca face la fel ai supapa / supape care nu inchide / inchid...
JustAlex
De la aprindere nu e.
Mi-a mai zis cineva ca de la supape sa fie......IAR motor dat jos
JustAlex
Imi poate spune cineva cum s-a facut prinderea la bara de torsiune aici :
rabbitdani
:O nu am mai vazut asa ceva, asa e la tine?
edy99
care prindere? dar tu cum ai pus 2 telescoape? cum l-ai prins pe al doilea de bratul inferior acolo?
valib
- in partea de jos, e modificat bratul inferior, are un surub in care vine prins amortizorul.(trebuie dat jos bratul inferior, sudat o piulita, sau prezon si pui piulita la exterior, bla bla)
- in partea de sus, e tot un surub, care trece prin bratul superior
Asa erau puse amortizoarele pe unele oltcituri de raliu, si pe cateva oltcituri din craiova (de acolo e 'moda' asta)
JustAlex
valib a scris: - in partea de jos, e modificat bratul inferior, are un surub in care vine prins amortizorul.(trebuie dat jos bratul inferior, sudat o piulita, sau prezon si pui piulita la exterior, bla bla)
- in partea de sus, e tot un surub, care trece prin bratul superior
Asa erau puse amortizoarele pe unele oltcituri de raliu, si pe cateva oltcituri din craiova (de acolo e 'moda' asta)
Merci !
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum