Subiectul anterior :: Subiectul următor
Asta iarna am vrut sa schimb inchuietorile la Ghita I ca aveam practic 3 chei diferite, 1 pe dreapta, 1 pe stanga, 1 pentru hayon si busonul de benzina. Aia de la torpedou nu mergea.
Am cumparat un set nou de la ACSA, si nu l-am incercat pe loc pentru ca eram inghetat bocna dupa ce o asteptasem pe tanti de la ACSA 30 de minute sa deschida (erau -10 grade afara). Acum le-am incercat si am descoeprit ca una dintre ele are o problema si anume nu intra cheia pana la capat, vedeti poza atasata. Ce pot sa ii fac?
O alta rugaminte ar fi sa ma ajutati sa identific butucii. (1) trebuie sa fie de la portiere, ca sunt singurii pereche . Dar restul?
Multam!
cristi_s
- 2 portiere
- 1 hayon
- 1 buson rezervor
- 1 torpedou.
Danutz Bratosin
Teoretic ar trebui sa intre pana la capat cheia, fie ca se potriveste fie ca nu. uite-te cum stau lamelele alea cand bagi cheia in butuc, in special la ultima.
Eu am mai avut vreo 3 butuci pe acasa, le-am scos lamelele alea cu grija si am facut combinatii in asa fel incat sa mi se potriveasca cu cheia de la usa stanga.
AdyAero
Si cum se scot lamele alea? Cu un sfic subtire sau cu o penseta? Sa fie una intepenita?
cristi_s
Baga butucul in motorina intai, poate isi da drumul.
Danutz Bratosin
Incearca mai intai ce zice Cristi_s, daca tot nu merge te apuci sa scoti lamelele. fie cu spit fie cu penseta...dar sa ai grija ca au niste arculete foarte mici care se pot pierde foarte usor daca nu esti atent
ps: ai putea sa si apesi pe lamele...daca se misca toate sus jos inseama ca nu-i nici una intepenita...poate e ceva in interioru butucului sau poate n-ai bagat cheia cum trebuie
iulicuta2000
baga niste degripant si ar trebui sa rezolve problema...
si incearca totusi sa fortezi cheia in butuc,fiind nou poate are vreo bavura mica si nu-i da voie sa intre bine din prima...
AdyAero
O sa incerc deseara cu WD40. De fortat am tot fortat, da decat sa rup ceva ep acolo am zis sa intreb pe forum mai intai
edy99
ce e ala sfic?
lamelele nu se scot cum ati zis voi de acolo , eventual cu ciocanul, daca reusesti cu surubelnita sau cu penseta, le-ai rupt
singura modalitate sa le scoti, e sa scoti siguranta ce e pe lungul butucului, in partea laterala, si dupa aia ies toate lamelele
EEK!
cristi_s a scris: Baga butucul in motorina intai, poate isi da drumul.
Se mai gaseste motorina de yale?
cristi_s
Da, da, din aia buna, cu cifra cetanica optima.
shoby4ever
Io aveam la mine aceasi problema . Aveam 5 chei la 2 usi... si inainte sa o deschid dadeam cu banu` . Pana m-am suparat , am scos totzi butucii , am bagat cheia in ei si cand iesea vro lamela asa o pileam pana ajungea la nivel . E nasol ca daca te apesi cu pila pe el se duce in jos de la arculetz . Dar a mers cu o pila rotunda . Si uite asa am io o cheie la tot )
AndrewH
AdyAero cat te-a costat tot setul de incuietori. Trebuie sa schimb si eu pe cea de la haion si nu vreau sa am 10 chei. Merci anticipat.
Alex.Pap
AndrewH a scris: AdyAero cat te-a costat tot setul de incuietori. Trebuie sa schimb si eu pe cea de la haion si nu vreau sa am 10 chei. Merci anticipat.
80lei din cate am inteles.
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum