Subiectul anterior :: Subiectul următor
filme ceva de la nationale?neah...ce ne trebuie
p.s. doar nu credeati ca am uitat
p.s2 ce de oameni dornici sa vada niste cadre cu ceva care n-o sa se mai intample cu aceasta masina care ne-a legat pe toti...suntem prosti domn'le,suntem saraci...
iulicuta2000
nimic nimic?ce oameni rai....
Hofy
eeeee... tinerii astia... n-au pic de rabdare. Toate le vor pe ieri
DanH
Hofy a scris: eeeee... tinerii astia... n-au pic de rabdare. Toate le vor pe ieri
Ciudat e ca eu unele chestii nu le vreau ieri le vreau alataieri.
iulicuta2000
si sa spunem ca eu , care sunt un impertinent si un ghimpe in coastele unora , n-ar trebui sa indraznesc,dar restul celor care au participat la "facerea" filmelor merita sa le vada,ca doar pe carca lor a putut face marea regie
edy99
o sa fie in deschidere la tiff, si am inteles ca sunt nominalizate si la oscar
iulicuta2000
asa o fi,eu tot vreau sa le vad,si nu sunt singurul dar vad ca sunt singurul care indrazneste sa le ceara...
iulicuta2000
nada???????
Hofy
niet, nimnica... scump corentu' neica
iulicuta2000
ahhhhhhhhhhhhhhhhhh
iulicuta2000
ne-am dat dracu,mai deschidem un topic
Titus
Filmari, din cate am observat, au facut mai multe "personalitati".
Cat priveste ce am filmat eu, acum 4 ani daca nu ma insel, am distribuit DVD-urile participantilor primei intalniri nationale Oltcit de la Lacul Rosu.
Acea intalnire a fost in opinia mea cea mai interesanta, cea mai speciala. A fost nostim, nu ne cunosteam decat de pe site. Nu ne vazusem nicaieri, si ne intrebam unii pe altii cum ne cheama.
Am filmat si la intalnirile urmatoare, dar efectiv, din motive tehnice, momentan nu am posibilitatea sa ofer filmarile.
Ca sa glumesc.. o sa apara cand nu o sa te astepti!
iulicuta2000
Hahaha ce gluma buna
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum