Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Organizez curse indemanare traseu pamant

 
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Raliu
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Mesaj
Vreau sa organizez curse de masini pe 2.5 km ( din totatul de 10.5km ) de drumuri neamenajate late de 9 m, proprietatea mea.
Locatia acestor drumuri este in Ghimpati judetul Giurgiu pe Soseaua Bucuresti – Alexandria la 35 km de Bucuresti
Cursele de masini se vor desfasura In system campionat, pe grupe de masini si va tine 3 luni reluandu-se de fiecare data campionatele .
Fiind drumuri proprietate private pot participa orice masini, inscrise sau neinscrise , modificate dupa cum vrea fiecare si fara limita tehnica. Voi pune la dispozitie garaje permanente cui doreste unde doritorii isi pot tine masinile , le pot modifica , repara. Cursele acestea pot incepe din februarie – martie ( voi da un anunt cu o luna inainte ) sau daca idea prinde mai repede din noiembrie – decembrie. Nu am experienta in acest domeniu si ascult orice idee care ar completa sau modifica idea de inceput. Multumesc si astept comentarii. ca idee .. poti primi si go-kart-uri sau buggy... eventual la grupa separata ... ideea e buna insa va trece destul pana va prinde ... orice e greu la inceput salut alex, lasa un numar de telefon, suna foarte bine ideea ta. si stiu multi doritori. Salut si eu sunt unul din doritori ! foarte buna ideea, sper sa functioneze, o data pe luna, un "raliu" nu ar strica, macar de relaxare, parerea mea sa faci totusi un regulament, viteza nu va fi mare dar recomand centuri functionale scaun prins bine, baterie prinsa bine, circuit benzina inchis calumea, si eventual o casca, mi s-ar parea un minim pentru siguranta.
Format forum: Optimizat | LentAfișează mesajele:   
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Raliu Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Nu poți crea un topic nou în acest forum
Nu poți răspunde în mesajele din acest forum
Nu poți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu poți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu poți vota în chestionarele din acest forum

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community