Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Intrebare legata de taxa auto ...

 
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Diverse
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Mesaj
Pe langa schema deja clasica cu cerutul inmatricularii fara bani, se ia refuzul politiei in scris pe urma dat in judecate etc...

stie cineva ceva de noua "lege" data de basescu privind suspendarea taxei auto??

am inteles (ce-i drept nu prea am gasit nimic convingator...dar asa e la mine la calculator) ca daca iau ceva neinmatriculat ...pot sa o inmatriculez direct fara bani pana la 1 ianuarie??

taxe se percepe cumva pe urma retroactiv??? sau alta surpriza din asta? Din ce stiu eu este vorba de suspendarea taxei de inmatriculare pentru cele inscrise in circulatie inainte de 2007 si la care nu s-a platit taxa. Daca vrei sa inmatriculezi una adusa de afara tot trebuie sa platesti. Cel putin asa am inteles, si am citit chiar si pe site-ul avocatnet.ro, unde ma gandesc ca se stie despre ce este vorba.
pushtiu a scris:Din ce stiu eu este vorba de suspendarea taxei de inmatriculare pentru cele inscrise in circulatie inainte de 2007 si la care nu s-a platit taxa. Daca vrei sa inmatriculezi una adusa de afara tot trebuie sa platesti. Cel putin asa am inteles, si am citit chiar si pe site-ul avocatnet.ro, unde ma gandesc ca se stie despre ce este vorba.


Foarte corect . Aceasta noua lege de poluare a intrat in vigoare la 01.01.2012 . Aceasta lege te obliga sa platesti taxa de poluare atat la masinile aduse din afara cat si la masinile deja inmatriculate in Romania acestea din urma doar la prima revanzare . Asa cum a fost data a fost in vigoare doar cateva saptamani ,dupa care s-a suspendat partea care obliga la plata taxei pentru masinile deja inmatriculate . Acest aspect al legii este doar suspendat pana la 31.12.2012 . Deci la ora actuala daca aduci o masina de afara ca sa o inmatriculezi in Ro platesti taxa ,daca cumperi una deja inmatriculata ,nu platesti . Legea a fost data ca sa stopeze avalansa de procese de recuperare a taxei , pentru ca dupa 1 ian nu mai poti sa invoci un element foarte important care dadea castig de cauza reclamantilor : discriminarea intre masinile aduse din afara si masinile deja inmatr. in Ro.
Format forum: Optimizat | LentAfișează mesajele:   
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Diverse Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Nu poți crea un topic nou în acest forum
Nu poți răspunde în mesajele din acest forum
Nu poți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu poți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu poți vota în chestionarele din acest forum

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community