Pagina de start
www.oltcit.ro (Oltcit, Dacia, ARO)
 
 Întrebări frecvente   Căutare   Membri   Grupuri   Înregistrare 
 Regulament   Profil   Mesaje private   Autentificare 

Problema senzor frana

 
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Sistemul de franare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Mesaj
Nu mai imi merge senzorul de frana.
Intreb si eu aici ca poate a mai patit cineva ca mine si stie cum sa-l "Rezolve".

nu vrea sa mai coboare cand apas frana. Ce pot sa fac? Sa trag de el ca nebunu poate poate iese ?? schimbal , nu costa mult 1) se mai gasesc?
2) eu am unul in cutia cu piese dar nu stiu daca e bun..ca-i tot pica tamburusul ala si iese de tot din "senzor"
3) how the f#$% do I change it? e pe sistemul cablului de ambreiaj? cu piulita aia dubla? Daca nu mai gasesti unul original, incearca sa adaptezi un intrerupator de bec de la un frigider. Bine,ma,Mikey,pentru chestia asta ai deschis un topic nou?
Contactorul respectiv are o piulita cu ajutorul careia este fixat pe suportul pedalier.Desfaci piulita,extragi contactorul.
Ai reusit sa-l scoti?Vorbim maine.
Format forum: Optimizat | LentAfișează mesajele:   
Crează un topic nou, separat de acest topic   Răspunde la mesajele din acest topic    Pagina de start -> Sistemul de franare Ora este GMT + 2 ore
Pagina 1 din 1
Nu poți crea un topic nou în acest forum
Nu poți răspunde în mesajele din acest forum
Nu poți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu poți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu poți vota în chestionarele din acest forum

 


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Varianta în limba română: Romanian phpBB online community