Subiectul anterior :: Subiectul următor
Ieri a intrat in posesia mea un al doilea Oltcit, l-am adus din Ramnicu Sarat , are seria de caroserie QB0383 , deci mai veche decat cea pe care o cunoasteti deja, este fabricata tot in 1982, 67000 km. Are urmatoarele probleme, usile, aripile fata si fusta fata sunt ruginite sau atinse, la motor nu cred ca exista macar un culbutor care sa nu fie uzat, chiar si asa masina trage bine, din fericire am toate piesele necesare noi, anul asta fac motorul, anul viitor restul . Aveti cateva poze de inceput
Cristii
Bravo!
Inca un oltcit salvat.
Eu stiam ca e 83 fabricatie dar poate a gresit sau n-a stiut respectivul.
Dar, ce s-a intamplat cu masina, ca stiam de ala din anglia ca o achizitionase?
Oricum, pervers tipul, a incercat si cu mine ca am vrut sa-i vand un club de franta, rosu, la 36.000 km reali, impecabil, dar nu i-a mers cu mine
Plumber
Bravo! Respect!
Tot
mantris28
Tot respectul . Asteptam cu nerandre continuarea
mantris28
Tot respectul . Asteptam cu nerandre continuarea
chromatech
Multumesc tuturor !!!! Azi am mai mesterit cate ceva, am montat stopuri spate noi noute Seima, am curatat interiorul, nu foarte amanuntit, dar deja arata binisor M-am uitat cu atentie pe sub masina, nu are rugina , lucru care ma linisteste, problemele sunt doar la componentele demontabile enumerate mai sus.
Stiu ca domnul din Anglia a vrut s-o cumpere, a trimis si un avans de 50 eur pentru care proprietarul mi-a aratat si documentul, dupa care nu a mai fost de gasit, nici la telefon, nici pe mail si nici macar telepatic , asa ca m-a sunat pentru ca stia ca vreau masina, discutasem cu el la telefon , noroc ca mi-a gasit numarul in lista de apeluri.
Ceva poze de azi
pruna
Bravo Chromy,ai facut o achizitie excelenta,sa o stapinesti sanatos.Arata f.b. si aceasta culoare prinde f.b.la Oltcit,asa a fost si primul meu Oltcit la care i-am cromat barile si arata extraordinar,am vindut-o peste trei ani fiindca aveam nevoie de bani ca sa-mi iau o casa la munte,altfel nu o vindeam,asta-i viata.
Intrebare: pe cel de la care ai cumparat-o il cheama cumva Brinza,sta undeva linga intrarea in Rimnic?
chromatech
Ieri am golit motorul de anexe, demaror, alternator , carburator si galerii,delcou, pompa de benzina. Saptamana viitoare il dau jos si schimb axele cu came si toti culbutorii, distributia si simeringurile
Are cineva lamelele din tabla pentru geamurile spate, ca cele din poza alaturata? Am nevoie de toate 4
chromatech
Ultima mestereala pentru sezonul asta, masina are un bord complet nou, partea superioara si inferioara si bineanteles indicatoarele instrumentelor de bord care erau decolorate si strambe. Saptamana trecuta am terminat revizia la motor, acum merge silentios, asa cum trebuie
Cristii
Felicitari!
Poate, poti sa-l salvezi si pe asta
http://olx.ro/oferta/olcit-club-ID4N0CV.html#4199cc094a
Din ce vad, tot CLUB de franta e, dar nu-mi dau seama daca e inainte de 83 sau dupa 83 din cauza stalpului, nu sunt clare pozele.
Din cate observ, interiorul pare sa fie albastru
chromatech
Stiu masina Cristi, e cam varza, omul cerea pe ea 600 lei, m-am dus sa o vad si m-am luat cu mainile de cap, e plina de chit , nituri, hartie si banda adeziva, se pare ca refuzul meu de a lua masina l-a incurajat pe om si a crescut pretul , Interiorul este verde dar incomplet, scaunele fata sunt gri, bordul este crapat rau, cred ca e in 83 fabricata , geamurile spate sunt Luna Securit dar fixe, nu mobile.
Cristii
In poze pare perfecta dar daca spui ca ai vazut-o......
inseamna ca a facut-o praf, deci nici ca mecanica nu cred ca mai e ceva de capul ei
chromatech
O poza cu fratii
Cristii
Frumos
chromatech
Cand va fi gata si cel bej o sa fac un album de familie
gyorgyoda
Felicitari Chromatech! Imi incanta ochii ceea ce vad! Imi place nespus!!!
As dori sa-mi spui in particular, cat te-a dus ca bani reconditionarea totala a oltcitului alb, te rog frumos! Stiu ca suma difera de la o masina la alta.
chromatech
Evoluam, masina are atestatul de vehicul istoric;
gyorgyoda
Bravo domnu'!!!!!!!!!!!!!!!!!
George Hermenean
Felicitari! Niste poze?
mantris28
Felicitari!!! La cat mai multe
chromatech
poze la primavara , urmeaza
deceneu32
Foarte frumos Oltcitul!
Masina s-a vandut.A ajuns la Carei.
Felicitari noului proprietar.
chromatech
Asa este, noul proprietar va avea grija de masina, sper ! La mine ramane definitiv cel alb
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum