Subiectul anterior :: Subiectul următor
Salut tuturor ! Are cineva de vinzare un carburator pentru TRS nou cu toate sigiliile intacte?
iuliu marinescu
+1!
robertino
Are un amic de-al meu,dar nu este nou.Are progresiunea si treapta II sigilate !Alte sigilii nu mai are Carburatorul arata foarte bine raspunde la reglaje,este pe motor.
O sa-l intreb cati bani vrea pe el daca va intereseaza !
iuliu marinescu
Ma intereseaz
robertino
Din pacate nu am rezolvat nimic.Amicul meu nu vrea sa vanda nimic !
iulicuta2000
Daca te ajuta cu ceva am cateva solexuri folosite ,insa trebuiesc bibilite putin
iuliu marinescu
M-ar interesa in principiu dac
iulicuta2000
Am mai multe de 1.1 si unul de 1.3,si nu vad de ce nu s-ar mai scoate ceva dintr-unul...
https://www.facebook.com/groups/157765687616830/permalink/1377586248968095/
iuliu marinescu
Nu am cont de facebook. Cum mergea ultima data cel pentru 1,3(pentru ca am TRS)? Ce ma sf
iulicuta2000
Sincer nu stiu cum mergea fiecare carburator pe care il am prin "ograda" de asta am si spus ca trebuie bibilit,in primul rand pentru ca de cativa ani stau pe un raft si s-au cam prafuit...
120 de lei ar fi unul.
Insa de sfatuit , nu pot sa te sfatuiesc sa faci in vreun fel anume,faci cum vrei tu
iuliu marinescu
S-a rezolvat. Se poate
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum