Subiectul anterior :: Subiectul următor
In cadrul acestui topic sunt rugati sa scrie doar cei din judetul Calarasi.
ileana
ce sa scriu, ca vaz ca nu exista oltcitishti de prin calarashi!..de femei ce sa mai zic?!..tragi cu tunu' si nu dai de nici una p-aci
Zaf
Iubita tin sa te anunt ca in Calarasi sunt foarte multi oltcitari si unii chiar inraiti
painpantyr
[color=darkred]Mi-am tras si io un club de vreo 3 luni si parca as cam dori sa existe si in Calarasi o intalnire de oltcit-ari . [/color]
Zaf
Si unde se afla acest club al tau ? Poate iti fac o vizita.
painpantyr
Club adica OLTCIT CLUB 11RL nu club, bar, d-astea. Ca d-asta ziceam ca ar fi marfa dc s-ar intalni proprietari de oltcit-uri. Da problema e ca nush ca-ti s-ar baga la o intalnire.
Zaf
Ai zis bine la noi lumea e prea ocupata cu saracia si nu are timp de asa ceva. Noi suntem cativa oltcitari care ne mai intalnim pe la Pronto din cand in cand.
Numai bine.
painpantyr
Dar as dori cel putin cu tine sa ma intalnesc sa-mi clatesc si eu un pic ochii cu masina ta, aia marfa stii
Zaf
Cand doresti...daca vrei maine sau poimaine dupa ora 16. In spate la Banca Agricola de la Orizont. Imi dai un beep si incalzim impreuna motorul.
painpantyr
In weekend dc poti ar fi GREAT. Eu sunt in bucuresti si vin vineri in calarasi. Poate iesim la o bere.....sau suc
Zaf
Mai repede vineri seara. Sambata s-ar putea sa am treaba. tre sa ma duc si pe la mecanic sa mai bibileasca ceva pe la el.
painpantyr
Eu ajung seara in calarasi. Cred ca pe la 7-8. Daca e ok pentru tine te sun io cand ajung sau ne intalnim duminica mai pa dimineata.
Auzi nu ai vreun id de messenger Al meu e painpantyr.
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum