iulicuta2000
dupa cum ati observat a aparut butonul "Sus" in stanga sub locatia fiecarui user...functie utila de altfel...
rog pe aceasta cale sa ne anunte domnul administrator ori de cate ori implementeaza o functie noua eventual si ce face
AdyAero
Si textele au alt indent... si simbolul de topic cu mai multe pagini are aliniere stanga-centru si intr-adevar simbolul de sageata, textul cred ca exista si inainte dar era mai mic.
BANDITU
butonul sus era demult ! da nu ati fost voi atenti. intradevar scrisu s-a schimbat.cred ca de-aia nu ai obs butonul!
Administrator
Butonul nu exista.
Exista doar linkul text ce era insa prea putin vizibil si din aceasta cauza era ignorat de majoritatea utilizatorilor. Acum, cu imaginea asociata, e mai vizibil si mai dragut linkul.
AdyAero a observat rapid cele cateva modificari de la acea data, printre care si cea ceruta mai demult de bastos, referitor la accesarea facila a ultimelor mesaje scrise.
Mai sunt cateva pe care va las sa le descoperiti singuri, nu de alta dar sunt chiar vizibile.
danf
Administrator a scris: ...Mai sunt cateva pe care va las sa le descoperiti singuri, nu de alta dar sunt chiar vizibile.
Hm... oare despre ce vorbește adminu? Să fie citat? Să nu fie citat?
Cu stimă,
P.S. E elegant așa. Place.
geani29
Interesantă și introducerea secțiunii Mașina Mea, pe prima pagină Mult mai ușor de găsit anumite topice
Diverse
Diverse alte subiecte cu specific auto
Masina Mea
Aici va puteti prezenta masina. Sunt binevenite informatiile tehnice despre modificari si imbunatatiri, precum si cat mai multe poze
Cafenea
Orice alte discutii, dar nu despre masini
adrian-ar
felicitari ptr aceasta noua rubrica! omul cit traieste invata! Astept cu nerabdare si o rubrica despre cealanta masina a userului.
imi place!