Grigoras Cristian
uita-ti ce ocupatie are.......se vede...da numerele mele de telefon la toate anunturiile.. http://forum.oltcit.ro/profile.php?mode=viewprofile&u=1025
DanSlotea
Băi Grigoraș, tu chiar n-ai treabă?
Grigoras Cristian
am treaba.dar ZOLTI a dat toate numerele familiei mele la ,"companie intima".
bogdanlascu
si de unde stie zolti nr de tel ale familiei tale ,sa stie nr tau ok ,dar restul?mama,tata,frati surori?
Grigoras Cristian
doar ... al meu si al mamei.. si am trimis mail la ziar si le am spus ca e o gluma proasta si asta am primit.
bogdanlascu
Grigoras Cristian a scris: doar ... al meu si al mamei..
interesant..............de unde draq sa stie zolti tel lu mama ta?
adrian-ar
am impresia ca grigoras cu zolti sunt una si aceiasi persoana...dar nu sunt sigur 100%
iulicuta2000
na ca acilisha te inseli...am avut onoare sa-l avem si pe zolti de cateva ori la intanlirea de noapte...si o singura data pe grigoras...ma intreb si eu ca si lascu...de unde are numaru mamei
adrian-ar
bun ...deci m-am inselat .
Grigoras Cristian
Pentru ca l-am sunat eu acu' cateva luni ca ramasesem fara $ pe telefonu' ca zicea ca sa vin la el sa iau o cutie 5tr fr, si nu m-am gandit ca poate face asa ceva.
bogdanlascu
extraordinar....................nu da nimeni si tel meu la matrimoniale?ofer companie fetelor generoase ,macar sa ma sune mai fac si eu$ din apelurile primite
AdyAero
Si eu am cartela apelati cu incredere
Grigoras Cristian
pei si mama e pe cartela.din pacate doar 2 $ a primit ((
iulicuta2000
atunci daca e pe cartela sa schimbe numarul si gata...e 5 dolari o cartela sim...chiar asa greu e?sau iti place tie sa faci pe victima aici pe forum?
cristi_s
...araturi de toamnaaaaa...
Grigoras Cristian
S-a rezolvat problema pe cale amiabila.
kat_drive
bogdanlascu a scris: extraordinar....................nu da nimeni si tel meu la matrimoniale?ofer companie fetelor generoase ,macar sa ma sune mai fac si eu$ din apelurile primite
Lascone vere te mananca coaja...
BoogY
Grigore explica-mi si mie cum poti fu tu,un minor proprietar de autovehicul? La fel cum ai fost si avocat...si stundent nu?
Grigore se distreaza forum-ul se duce la nebuni...
adrian-ar
baiatul asta a inceput de sus...avocat,apoi student,apoi proaspat ...cum naiba se zice...ca la 14 ani nu faci majorat....proaspat posesor de buletin... ...ce urmeaza? serbarea de la gradinitza?
DanSlotea
Stai să vezi că a făcut "3 ani școala de programatori"
Laurentiu
DanSlotea a scris: ...a făcut "3 ani școala de programatori"
Face programari in .......... audiente
Sper ca nu l-a urecheat mama-sa prea tare pt prostiile facute pe forum .
adrian-ar
decit sa-l urecheze ...nu violentei in familie....mai bine ii confisca calculatorul...
Grigoras Cristian
Laurentiu a scris: DanSlotea a scris: ...a făcut "3 ani școala de programatori"
Face programari in .......... audiente
Sper ca nu l-a urecheat mama-sa prea tare
pt prostiile facute pe forum
.
EU nu am o familie cum ati avut voi!!!
iulicuta2000
nu s-ar zice
cristi_s
Ba eu sunt intru totul de acord cu Grigoras. In mod cert nu are o familie la fel ca restul.
iulicuta2000
ai si tu dreptate cristi
Laurentiu
Grigoras Cristian a scris: EU nu am o familie cum ati avut voi!!!
Si-a pus mama-ta obrazul pt tine si tu acum, ii pui cenusa in cap
Halal progenituiri. In loc sa-ti ceri scuze tuturor celor ce le-ai pricinuit necazuri, continui discutiile aiurea
Ai si tu dreptatea ta. Familiile unora dintre noi, au fost cu bun simt si buna crestere.