Subiectul anterior :: Subiectul următor
gyorgyoda a scris: am dat anul trecut pe 6 luni - 185 lei.
Mie tocmai ce mi-a expirat si asigurarea
Nici sa minti nu stii,daca prin absurd o faceai pe 6 luni decembrie 2012, "tocmai" ce-a expirat in iunie,adicaci acum vreo tocmai 3 luni...
De dragu de a ne reintanli mi-ar face placere sa vin,si sunt sigur ca sunt multi care vor asta,doar ca ei intra mai rar pe forum.
Totusi,nu pot onora cu prezenta rablei din dotare,desi rabla mea (rjv-ul) are atat asigurare cat si robineta platite pana la anul in mai(si nu vreau sa ma laud cat am platit ).
Insa pot veni cu fratele mai mare al oltcitului
gyorgyoda
Danutz Bratosin a scris: Mie tocmai ce mi-a expirat si asigurarea
Sper s-o fac repede ca ard de nerabdare sa merg cu el
Cine a zis: ,,Mie tocmai mi-a expirat asigurarea." Eu cumva !? Nu cred. Deci nu-mi mai pune vorbe in gura, sau nu mai citi pe diagonala.
Anul trecut am facut asigurarea undeva prin octombrie si mi-a expirat prin aprilie. Motiv pt. care nici n-am mai umblat cu masina.
Apropo, te-am vazut azi dimineata pe la 8:30 cu roscata venind dinspre Izvor si te indreptai spre Unirii la P-ta Natiunile Unite. Erai si sa ma calci.
Danutz Bratosin
gyorgyoda a scris: Erai si sa ma calci.
Nu cred ca ar fii fost din greseala
ON: Daca e sa se faca ceva...ajung si eu cu ce pot, fie el oltcit sau oricare alta rabla
iulicuta2000
Da asa e am citit aiurea , imi cer scuze .
Dar totusi asigurarea ta tot expirata este daca ultima a fost facuta pe 6 luni in 2012 nu?
Daca era sa dau peste tine inseamna ca treceai strada aiurea. Daca voiam sa " dau" peste tine dadeam de multe ori ca te-am vazut pe jos de cateva ori nu am nevoie de masina
rabbitdani
Iulica ? Serios? Si la aia ai pus sigla de oltcit?
pupa
Sambata? Ora 11? Academie?
iulicuta2000
la ora aia lucrez,poate mai dupaamiaza...
gyorgyoda
Duminica nu-i mai bine !? Sambata imi programasem repararea alternatorului - schimbarea releului.
Bun venit nea' Pupa! Cunostinte vechi, dar pretioase!
rabbitdani
Ma bag si eu daca e
DanSlotea
pupa a scris: Sambata? Ora 11? Academie?
Ce
gyorgyoda
Oltcitisti din Bucuresti, uniti-va!!!
Sunt invitati toti proprietarii de Oltcit sau pasionati ai acestei marci la intalnire!
Locul intalnirii va fi cel traditional - Academia Militara de la Eroilor, daca nu cumva se doreste a fi altul!
Data intalnirii va fi: fie traditionalul vineri seara, fie in weekend, daca nu cumva doriti alta data.
Dragi bucuresteni: Bogdan Lascu, Dan Alexandru, Rabbitdanni, Nea Georgel, Danutz Bratosin si toti ceilalti haideti la intalnire!!!
Sunt asteptati si acceptati si doritori din provincie!
Nu va e dor de vremurile bune???
Plumber
Adic
George Hermenean
As fi participat dar mi-a expirat asigurarea si pana la primavara nu o mai fac.O intalnire la care sa vina mai multi oltcit-isti ar trebui organizata in Ploiesti, ca acolo sunt mai multi forumisti activi care au Oltcit
gyorgyoda
De acord cu tine ca s-a mutat ,,capitala Oltcit" la Ploiesti dar cred ar fi mult mai usor pentru fiecare provincie sa se intalneasca saptamanal intr-un loc usor de ajuns pentru ea. De exemplu tu cu Cristian Stoicanea puteti sa va intalniti la Brasov fiind o locatie cat de cat apropiata de voi. Cred ca acesta a si fost rolul crearii cluburilor Oltcit. Ar fi frumos ca in fiecare provincie sa se intalneasca cel putin 2 membri, proprietari de Oltcit, care sa imortalizeze momentele in fotografii.
Pana vor re-invata vecinii mei din Bucuresti sa se intalneasca, voi face tot posibilul sa ajung si eu la Ploiesti fiindca vad ca la momentul acesta este cel mai activ club de pe forum.
Pt. Plumber: Da, Eva nu mai pleaca.
George Hermenean
Eu nu stiu pe nimeni de pe forum din Brasov care sa mai circule cu Oltcitu'
dan alexandru
Daca vin baietii din Coltu" Vesel , promit sa apar si eu
Szente Sandor
Daca as sta in Bucuresti, sigur m-as duce si eu la aceasta intalnire.
iulicuta2000
Oho...daca ar sta toti oltcitistii in bucuresti si ei s-ar duce,dar din alte parti nu prea
Ce mai faceti domnu Szente?reniflardul mai e la locul lui?
DanSlotea
Rom
moro
Se lucreaza cu drag si spor ... muhahahahahah
George Hermenean
moro a scris: Se lucreaza cu drag si spor ... muhahahahahah
Esti noul proprietar?
DanSlotea
George Hermenean a scris: Esti noul proprietar?
Proprietarul din 2011
George Hermenean
Nu poți crea un topic nou în acest forumNu poți răspunde în mesajele din acest forumNu poți modifica mesajele proprii din acest forumNu poți șterge mesajele proprii din acest forumNu poți vota în chestionarele din acest forum